Themabijeenkomst 'Hoe blijf je als organisatie aantrekkelijk voor vrijwilligers?' op 15 mei

05-04-2023
364 keer bekeken

Deze themabijeenkomst is bedoeld voor coƶrdinatoren en begeleiders van vrijwilligers, werkzaam bij een (vrijwilligers)organisatie in de gemeente Zeist, en staat in het teken van een aantrekkelijke organisatie zijn voor je vrijwilligers.

Veel vrijwilligersorganisaties spannen zich in om nieuwe vrijwilligers te werven. Daar stopt het echter niet. Want hoe zorg je er nu voor dat ze zich langdurig aan je willen verbinden? Daarover gaat deze themabijeenkomst.

De investering zit niet alleen aan de voorkant, bij de werving, maar zeker ook aan de binnenkant. Want je wilt je vrijwilligers natuurlijk zolang mogelijk behouden. Hoe doe je dat? Hoe haal je er het meeste uit? Hoe zet je in op talent? Hoe zet je vrijwilligers in hun kracht? Hoe zorg je ervoor dat vrijwilligers blijven kiezen voor jou, als leukste plek om zich in te zetten?

We gaan met elkaar in gesprek en wisselen kennis en ervaringen uit, om zo een beter idee te krijgen van wat je kunt doen om te zorgen dat je vrijwilligers met plezier aan het werk blijven.

De bijeenkomst wordt geleid door MichaĆ«la Merkus, een ervaren trainer, coach en adviseur op het gebied van vrijwilligersmanagement. 

Kom je ook? Hier lees je meer en kun je je aanmelden.

Afbeeldingen

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen