4-daagse train de trainer Inclusie-Coaching (24 t/m 28 april in Amersfoort)

156 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-04-2023 om 09:00

Einde

24-04-2023 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Leer in 4 dagen alle ins & outs van Inclusie-coaching, de basis voor trainers. Een intensieve training van 4 dagen waarin u de kracht en impact van Inclusie-coaching leert toepassen binnen uw organisatie en werkveld.

Maandag 24 april start Art. 1 Midden-Nederland een nieuwe ‘Train de Trainer’ cyclus Inclusiecoaching. Een week vol met intensieve, inspirerende en vaak ook confronterende trainingen en hand-on oefeningen.

Leer in 4 dagen de ins & outs van Inclusie-coaching, de basis voor trainers. Een intensieve training waarin u de kracht en impact van Inclusiecoaching leert toepassen binnen uw organisatie en werkveld. Maximaal 20 deelnemers

Onder begeleiding van het team Inclusiecoaches van Art.1 Midden Nederland leer je de ins en outs van deze nieuwe methodiek gebaseerd op internationale methodes van conflicthantering, de narratieve methode en kritische reflectie. Met deze methode ontwikkel je een basishouding met vaardigheden die ervoor zorgt dat je onderdrukkende systemen gaat doorzien, door conflicten kunt navigeren en tot nieuwe werkwijzen komt. Zo kunnen, als individu, als groep en als gemeenschap, patronen worden doorbroken die schade en trauma veroorzaken.

Voor wie?
Vrijwilligers en professionals vanaf 18 jaar die zichzelf zien als verbinders en op zoek zijn naar instrumenten en handvaten om vooral de moeilijke gesprekken te kunnen blijven voeren en het dialoog in de eigen gemeenschap levend te houden.

Waar?
De ’train de trainer’ sessies Inclusiecoaching worden gegeven bij SDGHub Nederland op het Stationsplein 16, in Amersfoort.

Wanneer?
Maandag 24 april t/m Woendsdag 26 april: van 09.00u tot 16.30u
Vrijdag 28 april van 09.00u tot 16.00u

Tot 1 juni 2023 is deelname aan de training gratis voor mensen werkzaam in de provincie Utrecht. Wel verplicht u zich tot deelname aan alle trainingssessies. 

aanmelden

0  reacties

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen