Workshop: Vloggen doe je zo! (online)

248 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-11-2022 om 19:00

Einde

15-11-2022 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil jij een krachtig wervingsvlogje maken? Worstel jij met je boodschap helder te krijgen? Doe dan mee met deze online workshop!

Een goede vlog begint bij een goed verhaal. Een logisch, rakend verhaal. Hoe beter je het verhaal van je organisatie kent, hoe beter je korte vlog wordt! En kun je een topvlogje insturen voor de Nationale Vrijwilligersprijzen bijvoorbeeld. Of een krachtig vrijwilligerswervingsvlogje maken dat je op je website en je socials deelt. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en een videobeeld meer dan tienduizend! 

In een workshop van 2 uur helpen professioneel filmer Ramon Masius en communicatie adviseur Chulah Berkowitz je op weg om het verhaal van je organisatie helder te krijgen en over te brengen in een vlog. Met behulp van een concreet stappenplan bouwen we je boodschap op. Aan het einde van de workshop ben je in staat een goede vlog van 1 minuut op te nemen. 

De workshop is gratis en wordt verzorgd door het NOV. Meer informatie lees je hier.
Aanmelden kan via Sylvia van Rikxoort op s.vanrikxoort@nov.nl .

0  reacties

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen