Gratis training VertrouwensContactPersoon (op locatie in Utrecht)

341 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-05-2022 om 10:00

Einde

20-05-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dit is een cursus van 1 hele dag waarin je kunt leren hoe je de rol van vertrouwenscontactpersoon kunt oppakken. Je krijgt uitleg over de rol, je taken en vooral ook: je grenzen. Daarnaast kun je oefenen met gespreksvoering en leer je hoe je jezelf introduceert in deze rol.

De vertrouwenscontactpersoon (VCP) biedt leden de mogelijkheid om in vertrouwen over grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, discriminatie of seksuele intimidatie te praten. De VCP gaat in gesprek met slachtoffer of beschuldigde en onderzoekt waar de persoon in kwestie terecht kan met zijn hulpvraag en welke mogelijke stappen genomen kunnen worden. Daarnaast helpt de VCP het bestuur grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie te voorkomen aan de hand van het beleid.

De training duurt 1 dag en wordt op locatie in Utrecht gegeven.

Je kunt ook dagdeel 1 online doen (in deze agenda staan de online sessies voor dagdeel 1 ook gepland) en dan dagdeel 2 op locatie. Het tweede dagdeel is altijd op locatie.  

Let op: op sommige van onze locaties is geen lunch verkrijgbaar, dus neem zelf je lunch mee! Koffie, thee en water krijg je uiteraard van ons!

aanmelden

0  reacties

Kunnen wij je verder helpen?

Het team van de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar. Voor al je vragen rondom vrijwilligerswerk neem contact met ons op.

Mail ons op:
info@vczeist.nl

 

Volg ons online

         

 

 
Cookie-instellingen